12 Μαρ 2018

ΒΤ62, το νέο supercar από τη Brabham (+video)

Λίγες μέρες μετά τη σύσταση της Brabham Automotive, oι ιθύνοντες της εταιρείας ανακοινώνουν πως θα παρουσιάσουν τον προσεχή κιόλας Μάιο το νέο τους εγχείρημα που αυτή τη στιγμή φέρει την κωδική ονομασία BT62.

Brabham BT62

Το όνομα Brabham είναι συνώνυμο με τους αγώνες ταχύτητας από το 1955, χρονιά που ο Sir Jack Brabham έκανε το ντεμπούτο του στο πολύχρωμο τσίρκο της F1. Έξι σχεδόν δεκαετίες μετά, ήρθε η ώρα ώστε το εμβληματικό αυτό όνομα να πάρει σάρκα και οστά υπό τη μορφή μιας εταιρείας, η οποία και επισήμως πλέον θα επιχειρήσει να μπει στο μαγικό κόσμο των supercars.

Μάλιστα, η νεοσυσταθείσα Brabham Automotive ανακοίνωσε σήμερα πως η πρεμιέρα της νέας αυτής προσπάθειάς της θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή κιόλας Μάιο με το νέο BT62, όπως αποκαλείται μέχρι στιγμής, να αποτελεί «μέρος ενός εκτεταμένου μηχανολογικού προγράμματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της φίρμας που μόλις πριν λίγες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας.

Ως απτή απόδειξη των προθέσεών της, στο κανάλι της Brabham Automotive αναρτήθηκε σήμερα και το σχετικό teaser βίντεο, το οποίο μπορείτε να… ακούσετε στη συνέχεια, συνοδεία της εξής δήλωσης:

«Φέρνοντας στο νου το πνεύμα της εμβληματικής Brabham και των θρυλικών αυτοκινήτων που φέρουν το όνομά της, η Brabham Automotive είναι περήφανη που ανακοινώνει πως το Brabham BT62 είναι το όνομα του πρώτου της εγχιρήματος…»._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Brabham BT62
Ετικέτες: