top icon
Επικαιρότητα

Το VW Group ξεκινά την παραγωγή ηλεκτροκινητήρων στην Κίνα

Η Volkswagen Group Components ενισχύει τη θέση της ως βασικού προμηθευτή βασικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρικά οχήματα για τις μάρκες και τις κοινοπραξίες του Volkswagen Group στην πιο σημαντική αγορά για τα αυτοκίνητα του συγκεκριμένου είδους.

Η παραγωγή του ηλεκτροκινητήρα με τον κωδικό APP 310, ο οποίος θα φιλοξενηθεί σε ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου που θα βασίζονται στην πλατφόρμα MEB, ξεκίνησε και επίσημα πλέον στη μονάδα της Volkswagen Group Components που έχει την έδρα του στην Κίνα, στην πόλη Tianjin. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη μονάδα θα εγκατασταθεί στις εκδόσεις ID.4 Crozz και ID.4 X που θα κατασκευαστούν στη χώρα από τις κοινοπραξίες FAW και SAIC.

Για τις αγορές της Ευρώπης και της Β. Αμερικής ο ηλεκτροκινητήρας με τον κωδικό APP 310, ο οποίος αποδίδει στη συγκεκριμένη του εκδοχή 204 ίππους, θα συνεχίζει να παράγεται στη μονάδα του Kessel, στη Γερμανία.

VW Group China

Στη μονάδα της γερμανικής εταιρείας στην Tianjin κατασκευάζονταν αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ήδη από το 2012, ενώ αργότερα στο κατασκευαστικό… παλμαρέ της προστέθηκε η υβριδική μονάδα DQ400e και ο ηλεκτροκινητήρας APP 290.

Όπως ανακοίνωσε το VW Group, η παραγωγική δυναμική ηλεκτρικών μονάδων των δύο εργοστασίων του σε Γερμανία και Κίνα ανέρχεται αυτή τη στιγμή στις 880.000 σε ετήσια βάση, τιμή που αναμένεται να αυξηθεί σε 1.4 εκατ. έως το 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ