Επικαιρότητα Κόσμος

To VW up! σε έκδοση R-Line

Το τμήμα που διευθύνει ο γνωστός στους φίλους των αγώνων ράλλυ, Jost Capito, παρουσιάζει για λογαριασμό της VW μία ακόμα έκδοση R-Line. Αυτή τη φορά στο «σώμα» του μικρού up!.

Πλέον, το VW up!, ένα από τα παλαιότερα, είναι η αλήθεια, μοντέλα στη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή, εμπλουτίζεται με το πακέτο R-Line Exterior Package, το οποίο έρχεται να ενισχύσει το σπορτίφ ταμπεραμέντο του μοντέλου. Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν τη συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίζει από τις πιο «ταπεινές» είναι ο αλλαγμένος σε αισθητική προφυλακτήρας, ο οποίος ξεχωρίζει για το χρωμιωμένο περίγραμμα στα φώτα ομίχλης. Παράλληλα, οι στιλίστες της γερμανικής εταιρείας έχουν προσθέσει μια ασημένια λωρίδα στην εμπρόσθια μάσκα, «ποδιές» στο πλάι, οι οποίες είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος καθώς φυσικά και τα απαραίτητα για την περίσταση λογότυπα «R-Line».

Επίσης, τόσο η οροφή του αυτοκινήτου, όσο και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών είναι βαμμένα μαύρα, ενώ πιο σκουρόχρωμα είναι τόσο το πίσω όσο και τα πλευρικά κρύσταλλα. Τέλος, το «πακέτο» ολοκληρώνεται από τις νέες 16άρες ζάντες ελαφρού κράματος που φέρουν την ονομασία Triangle, και συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 185/60. Επίσης διαθέσιμες είναι και οι 17άρες ζάντες Polygon, που «ντύνονται» με ελαστικά 195/40. Στη Γερμανία, το κόστος του πακέτου R-Line Exterior Package εκκινεί από τα 795 ευρώ._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου