top icon
Επικαιρότητα

To VW T-Rοc αποκτά τον 2.0 TDI κινητήρα

Η VW ανακοίνωσε τη διάθεση του T-Roc με τον 2λιτρο TDI κινητήρα της καθώς και δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα.

Η γκάμα του συμπαγούς crossover μοντέλου της VW εμπλουτίζεται με μία ακόμα μονάδα κίνησης. Ο λόγος, για τον 2λιτρο TDI κινητήρα του γερμανικού ομίλου, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και ροπή 400 Nm συνδυαζόμενος, ειδικά για την περίσταση, με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τετρακίνησης (βλ. σύστημα 4Motion). Στην ελληνική αγορά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η τιμή του νέου T-Roc 2.0 TDI, παρά μόνο στη Γερμανία, με τον σχετικό τιμοκατάλογο να εκκινεί από τα 35.105 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση του μοντέλου με το πακέτο Black Style, η οποία διαθέτει αρκετά διακοσμητικά στοιχεία βαμμένα σε μαύρο χρώμα – όπως το κάλυμμα των εξωτερικών καθρεπτών και τα πλευρικά εξωτερικά προστατευτικά. Η έκδοση εφοδιάζεται από 18άρες ζάντες Grange Hill ή προαιρετικά 19άρες και ένα ειδικό γραφικό στην πίσω κολώνα.

Στο εσωτερικό οι μαύρου χρώματος πινελιές συνεχίζονται, ενώ κατόπιν παραγγελίες η οροφή του αυτοκινήτου μπορεί να είναι βαμμένη σε μαύρο επίσης χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω στιλιστικό πακέτο κοστίζει στη Γερμανία 1.575 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Style, ενώ σε συνδυασμό με το Sport, 1.235 ευρώ.

Τέλος, η VW προσφέρει το T-Roc με το πακέτο “beats”, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα ηχοσύστημα με subwoofer και 6 ηχεία, ενώ οπτικά διαφοροποιείται χάρη στις κόκκινες πινελιές στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τις διαφορετικές 17άρες ζάντες. Το κόστος του πακέτου “beats” στη γερμανική αγορά στα επίπεδα εξοπλισμού Style και Sport ορίζεται στα 720 και 850 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ