top icon
Επικαιρότητα

Ξεκινά η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai στη Ρωσία

Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του Qashqai στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία.

Η παραγωγή του Nissan Qashqai έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη εκείνης του νέου X-Trail στο ίδιο εργοστάσιο, τον περασμένο Οκτώβριο. Το νέο Nissan Qashqai διαθέτει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, προσφέροντας βελτιωμένη λειτουργικότητα και έχοντας στη «φαρέτρα» του τις τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility. Αυτές περιλαμβάνουν την Εμπρόσθια Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης (FEB) και την Οπίσθια Ειδοποίηση Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCTA), οι οποίες συμβάλλουν στην αποφυγή του κινδύνου συγκρούσεων και προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και ηρεμία στον οδηγό. Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν έναν πιο κομψό εξωτερικό σχεδιασμό, καθώς και νέες εσωτερικές επενδύσεις.

Κατασκευασμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, οι μηχανικοί στo τοπικό Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe (NTCE) έχουν βελτιώσει στο νέο Nissan Qashqai την μόνωση και τις αναρτήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ Ρωσικό χειμώνα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Nissan Qashqai 1.5D 115 PS

«Η συναρμολόγηση του νέου Nissan Qashqai στην Αγία Πετρούπολη είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ορόσημο τόσο για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο, όσο και για τη Nissan και βασίζεται στην επιτυχία μας στην παραγωγή του νέου Nissan X-Trail», δήλωσε ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της βιομηχανικής μονάδας της Nissan, στη Ρωσία. «Υποστηριζόμενο από την προηγμένη κατασκευαστική τεχνολογία του εργοστασίου,  αυτό το λανσάρισμα επιβεβαιώνει την ικανότητά μας να κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας οχήματα, ατενίζοντας το μέλλον».

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ