top icon
Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η παραγωγή της BMW 4 Series Coupe

Η BMW έβαλε μπρος τις μηχανές της εγκαινιάζοντας στη μονάδα κατασκευής οχημάτων στο Dingolfing την παραγωγή της νέας 4 Series Coupe. Και όχι μόνο.

Ξεπερνώντας τα πρόσφατα προβλήματα με τις αναγκαστικές, ελέω Covid-19, παύσεις λειτουργιών στις μονάδες κατασκευής οχημάτων, η BMW έβαλε μπρος της μηχανές της εγκαινιάζοντας την παραγωγή όχι ενός, αλλά τριών στο σύνολο μοντέλων στο εργοστάσιο που χρόνια τώρα συντηρεί ο Βαυαρός κατασκευαστής στο Dingolfing. Έτσι, εκτός από τη νέα Σειρά 4 Coupe (διαβάστε περισσότερα εδώ), στην εν λόγω μονάδα η BMW εκκίνησε ταυτόχρονα την κατασκευή των ανανεωμένων μοντέλων της Σειράς 5, συμπεριλαμβανομένης της νέας M5, αλλά και εκείνων της Σειράς 6.

BMW 5 Series

Η μονάδα στο Dingolfing αποτελεί μία από τις 31 που διαθέτει το BMW Group σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, στις εγκαταστάσεις της κατασκευάζονται σε καθημερινή βάση 1.500 αντίτυπα των Σειρών 3, 4, 5, 6, 7 και 8. Μόνο πέρσι, η συνολική παραγωγή αυτοκινήτων ανήλθε στο Dingolfing στις 285.000 μονάδες.

BMW 6 Series

Στη μονάδα αυτή, στην οποία απασχολούνται σήμερα περί τους 18.000 εργαζομένους, η BMW κατασκευάζει επίσης πολλά εξαρτήματα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι ηλεκτροκινητήρες καθώς και οι μπαταρίες των EV και PHEV οχημάτων της. Επίσης, σε ανεξάρτητο χώρο του εν λόγω εργοστασίου «γεννιούνται» καθημερινά όλα τα πλαίσια των μοντέλων της ομογάλακτης Rolls-Royce.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ