Επικαιρότητα Κόσμος

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Audi e-tron

Με την πρεμιέρα του μοντέλου να πραγματοποιείται στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ στις 17 Σεπτεμβρίου, η Audi ανακοινώνει σήμερα πως το νέο και ηλεκτρικό e-tron ξεκίνησε να παράγεται επί ευρωπαϊκού για την περίσταση εδάφους.

Μετά την επικείμενη σε λίγες ώρες πρεμιέρα της νέας και ηλεκτρικής ασφαλώς Mercedes EQC, σειρά παίρνει η αντίστοιχη πρόταση από το στρατόπεδο της Audi, η οποία φέρει τη γνώριμη πλέον ονομασία e-tron και αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 17 Σεπτεμβρίου σε μία πανηγυρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ στις 17 Σεπτεμβρίου. Σήμερα, εντούτοις, η εταιρεία δηλώνει πως η παραγωγή του αυτοκινήτου, που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Audi, μόλις ξεκίνησε στη μονάδα κατασκευής οχημάτων των Γερμανών που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης: 400+ χλμ. αυτονομίας και 408 ίπποι για το νέο Audi e-tron

«Διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες, όπως οι virtual εξωτερικοί καθρέφτες και συνδυάζει τις παραδοσιακές ιδιότητες των Audi σε θέματα χειρισμού και οδήγησης με τη δυναμική της φιλοσοφίας Vorsprung. Το εργοστάσιό μας στις Βρυξέλλες εκσυγχρονίστηκε πλήρως για την παραγωγή του ηλεκτρικού μας αυτοκινήτου. Αυτή είναι η πρώτη πιστοποιημένη μονάδα με μηδενικές εκπομπές CO2 για premium οχήματα μαζικής παραγωγής», δηλώνει ο Peter Kössler, μέλος του ΔΣ της Audi και υπεύθυνος των τμημάτων Παραγωγής και Logistics της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Audi e-tron

Ο Patrick Danau, επικεφαλής της μονάδας όπου θα κατασκευάζεται το νέο Audi e-tron, δήλωσε από τη μεριά του ότι από το καλοκαίρι του 2016, το εργοστάσιο έχει ανοικοδομηθεί πλήρως διαθέτοντας μάλιστα τη δική του παραγωγή μπαταριών, οι οποίες μεταφέρονται στη γραμμή συναρμογής μέσω αυτόνομων οχημάτων και αμαξιδίων. Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου δε έλαβαν, σύμφωνα με τον Patrick Danau, εκπαίδευση 200.000 ωρών για την παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Audi._X.A.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της αεροδυναμικής του νέου Audi e-tron

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου