top icon
Επικαιρότητα

Ο Kylian Mbappe διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων που ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει

Ο ηγέτης της εθνικής Γαλλίας στο μουντιάλ του Κατάρ, Kylian Mbappe, δεν λατρεύει μόνο την «στρογγυλή θεά«», αλλά και τα αυτοκίνητα. Το γκαράζ του κοσμούν αρκετά εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τα οποία ωστόσο δεν μπορούν να οδηγηθούν από τον ίδιο. Γιατί ο Γάλλος σουπερστάρ του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να οδηγήσει τα οχήματα του;

Ο 23χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας Kylian Mbappé διανύει ίσως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Με δύο δικά του τέρματα η εθνική Γαλλίας ξεπέρασε το “εμπόδιο” της Πολωνίας και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ferrari

Ο Kylian Mbappé ξεχωρίζει όμως και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει δημιουργήσει ένα γκαράζ στο Παρίσι που αρκετοί λάτρεις της αυτοκίνησης θα ζήλευαν. Η Ferrari 488 Pista αναμφίβολα είναι το καμάρι του στόλου των αυτοκινήτων του Γάλλου επιθετικού, ενώ στο γκαράζ του υπάρχουν μοντέλα της BMW, της Audi και της Range Rover. Ο Kylian Mbappé, έχει στην κατοχή του ακόμη δύο μοντέλα γερμανικών εταιρειών. Μια Mercedes V-Class και ένα Volkswagen Tiguan τα οποία εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες του διάσημου αθλητή.

Kylian Mbappe

Ωστόσο έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως ο Kylian Mbappé δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και για αυτόν τον λόγο πρακτικά δεν μπορεί να οδηγήσει κανένα από τα εντυπωσιακά οχήματα που διαθέτει. Ο νεαρός επιθετικός χρησιμοποιεί σοφέρ για τις καθημερινές του μετακινήσεις αν και δεν αμφιβάλλουμε πως σε λίγο καιρό αυτό θα αλλάξει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Kylian Mbappé Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Kylian Mbappe
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ