top icon
Επικαιρότητα

Ο Lewis Hamilton ξεκινά καριέρα στο χώρο της μόδας;

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η μόδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του και δεν σταματά να μας το υπενθυμίζει.

Η αγάπη του Lewis Hamilton για τη μόδα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν, με τον Βρετανό εκτός από τα 7 παγκόσμια πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στη Formula 1, ναμαγνητίζει τα βλέμματα όλων και εκτός πίστας χάρη στις στυλιστικές του επιλογές.

Ο 37χρονος οδηγός της Mercedes, ο οποίος απολαμβάνει το χειμερινό διάλειμμα της Formula 1, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο Κάιρο για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του Γαλλικού οίκου μόδας Christian Dior.

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του Γαλλικού Οίκου Christian Dior, ενώ έμεινε ενθουσιασμένος από τις δημιουργίες του διάσημου Βρετανού σχεδιαστή Kim Jones. Ο πιλότος της Mercedes στο εντυπωσιακό γκαλά συνάντησε το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell και όπως ήταν λογικό οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση.

Ο Lewis Hamilton ο οποίος κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για διάσημους οίκους, είχε μάλιστα συνεργαστεί με τον διάσημο σχεδιαστή Takeshi Murakami για να λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων “+44”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Christian Dior

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lewis Hamilton
  • Dior1
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ