top icon
Επικαιρότητα

Μικρές αλλαγές για το Honda Civic

Η Honda φρεσκάρει στα σημεία το μικρομεσαίο της μοντέλο τόσο εντός όσο και εκτός.

Όπως ανακοινώνει ο Ιάπωνας κατασκευαστής, οι μικρές – ομολογουμένως – αλλαγές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν τον τομέα της χρηστικότητας αλλά και την premium αύρα του μοντέλου. Σχεδιαστικά, οι αλλαγές είναι ελάσσονος σημασία, με τους προβολείς ομίχλης να διαθέτουν ένα νέο, συμμετρικό διακοσμητικό τμήμα και τα φώτα να υιοθετούν την τεχνολογία LED. Ανασχεδιασμένα είναι και τα φώτα ημέρας του ιαπωνικού μοντέλου, ενώ νέα είναι οι σχεδίαση τόσο για τις 16άρες όσο και γα τις 17άρες ζάντες αλουμινίου των πλουσιότερων εκδόσεων. Επιπρόσθετα, η γκάμα χρωμάτων περιλαμβάνει πλέον την Obsidian Blue.

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις έχουν ανάλογο ύφος. Πλέον, διαφορετικές είναι οι ταπετσαρίες, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ηλεκτρικές ρυθμίσεις οκτώ κατευθύνσεων. Σύμφωνα με τις επιταγές των καταναλωτών, στο σύστημα infotainment έχουν προστεθεί φυσικοί διακόπτες για τη λειτουργία, μεταξύ άλλων, του συστήματος κλιματισμού του οχήματος.

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του Honda Civic δεν παρουσιάζει διαφοροποιήσεις. Έτσι, ο 1.000άρης των 126 ίππων (107 gr CO2/χλμ. για την έκδοση CVT) και ο 1.500άρης των 182 ίππων (128 gr CO2/χλμ. για την έκδοση με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο) εξακολουθούν να δίνουν το «παρών», μαζί με τον 1.600άρη ντίζελ της οικογένειας DTEC των 120 ίππων.

Από εκεί και πέρα, το Honda Sensing (βλ. συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης) περιλαμβάνουν τα Collison Mitiigation Braking System, Adaptive Cruise Control Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ