top icon
Επικαιρότητα

Μικρή ανανέωση για το Tesla Model 3

Η Tesla προέβη «αθόρυβα» σε μικρές αλλαγές στο Model 3, το best-seller μοντέλο της γκάμας της.

To Tesla Model 3 ανανεώνεται στα σημεία, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιείται σχεδιαστικά. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά στην εξωτερική του περιβολή, που πλέον κοσμείται από ένα σατινέ μαύρο περίβλημα στις εξωτερικές χειρολαβές των θυρών καθώς και στις επενδύσεις των παραθύρων. Συν τοις άλλοις, διαφορετική είναι πλέον η σχεδίαση των ζαντών με την ονομασία Sport (18 και 19 ίντες) και Uberturbine (20 ίντσες), ενώ αναβαθμισμένα είναι και τα ελαστικά με στόχο τη βελτίωση της αντίστασης κύλισης.

Tesla Model 3

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις της αμερικάνικης εταιρείας έχουν ανάλογο ύφος. Η γυαλιστερή μαύρη επένδυση στο ταμπλό έχει αντικατασταθεί από μαύρο ματ φινίρισμα, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει στα χειριστήρια των καθισμάτων καθώς και εκείνων που βρίσκονται στο τιμόνι. Διαφοροποιημένη είναι τώρα και η κεντρική κονσόλα προσφέροντας πολύτιμο χώρο για την επαγωγική φόρτιση δύο κινητών τηλεφώνων. Το «παρών» δίνουν και δύο θύρες USB-C και μία USB-A.

Tesla Model  3

Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επεμβάσεις στα «απόκρυφα» στοιχεία του αυτοκινήτου. Πλέον, όπως συμβαίνει με το Model Y, το Model 3 διαθέτει μία αντλία θερμότητας με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της αυτονομία κίνησης του οχήματος με μία φόρτιση. Σύμφωνα με την Tesla, η έκδοση Standard Range Plus έχει τώρα αυτονομία 430 αντί 409 χλμ., με την Long Range να φτάνει τα 580 έναντι 558 χλμ. Τέλος, η έκδοση Performance είναι σε θέση να προσφέρει τώρα αυτονομία 580 χλμ. έναντι 530 χλμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ