top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Outlander 2016: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Η Mitsubishi προγραμματίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του Outlander 2016 κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Η Mitsubishi προγραμματίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του Outlander 2016 κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.

Το Outlander του 2016 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Mitsubishi που θα παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική εικόνα της μάρκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για ένα προηγμένο crossover που περιλαμβάνει πάνω από 100 μηχανολογικές και σχεδιαστικές βελτιώσεις, διαθέτοντας νέα και δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένες επιδόσεις στο δρόμο, μειωμένα επίπεδα θορύβων, βελτιωμένη οδηγική άνεση και οδική συμπεριφορά, καλύτερη απόκριση του γκαζιού και μία κομψότερη και παράλληλα λειτουργική καμπίνα. Το νέο Outlander προβάλλει την έμφαση της μάρκας στο στιλ, την πολιτισμένη λειτουργία και τη συνολική οδηγική εμπειρία. Όλες οι λεπτομέρειες για το Mitsubishi Outlander του 2016 θα δημοσιευτούν στις 2 Απριλίου 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ