top icon
Επικαιρότητα

Νέες teaser φωτογραφίες του νέου Renault Megane RS

Μια νέα σειρά teaser φωτογραφιών της κορυφαίας έκδοσης του Renault Megane έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρεία μέσω της επίσημης σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εν προκειμένω, πρόκειται για μερικά χαρακτηριστικά ενσταντανέ της έκδοσης RS που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων, πλέον, χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί κάθε μικρός ή μεγάλος κατασκευαστής που σέβεται τον εαυτό του. Μολαταύτα, πάρα τη φωτογραφική αυτή… παροχή, η γαλλική εταιρεία δεν αποκάλυψε περεταίρω στοιχεία αφήνοντας στον πάγο όλους εκείνους που ορέγονται την 5θυρη δημιουργία της Renault Sport.

Προς το παρόν, σύμφωνα με ανεπίσημες διαρροές, τα δεδομένα όσον αφορά στις τεχνικές περγαμηνές του νέου Renault Megane RS εστιάζονται πρωτίστως στον κινητήρα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του 4κύλινδρου 1.800άρη που σήμερα κινεί τη νέα Alpine A110. Αποκαλύψεις δεν έχουν γίνει ασφαλώς ούτε και για την ακριβή ισχύ του, αν και βέβαιο θεωρείται πως η τελευταία θα ξεπερνά κατά πολύ τους 252 ίππους υπερβαίνοντας, σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, τους 300. Το νέο αυτό «γαλλικό» διαμάντι θα συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή, για πρώτη φορά, με το «διπλόδισκο» κιβώτιο του Γάλλου κατασκευαστή μεταφέροντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Από εκεί και πέρα, η Renault δεν αφήνει να διαρρεύσουν περισσότερα στοιχεία ή λεπτομέρειες κρατώντας καλά κρυμμένα τα υπόλοιπα μυστικά του νέου της μοντέλου, το οποίο θα «φανερωθεί» πλήρως τον προσεχή Σεπτέμβριο στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όπως ανακοινώθηκε, ωστόσο, η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει λίγους μήνες μετά το επίσημο ντεμπούτο και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο 3μηνο της νέας χρονιάς._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ