top icon
Επικαιρότητα

Νέο plug-in υβριδικό πρωτότυπο μοντέλο από τη Mitsubishi

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον επόμενο κιόλας μήνα ένα νέο plug-in υβριδικό πρωτότυπο μοντέλο.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί πλέον το… συνηθισμένο θέμα για κάθε μικρό ή μεγάλο κατασκευαστή. Ένας από αυτούς είναι και η Mitsubishi, η οποία μας προϊδεάζει σήμερα για την έλευση ενός νέου plug-in υβριδικού μοντέλου, σε πρωτότυπο προς το παρόν μορφή, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά «εντός έδρας», στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο που ανοίγει τις πύλες της στις 24 Οκτωβρίου.

Πέραν από την teaser φωτογραφία που έδωσαν προ ολίγου στη δημοσιότητα οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας, στις επίσημες ανακοινώσεις του το εργοστάσιο αναφέρει χαρακτηριστικά πως το νέο αυτό concept car  θα είναι «ένα μικρό SUV», το οποίο θα συνδυάζει ένα downsized επαναφορτιζόμενο σύστημα κίνησης με τετρακίνηση.

Θέλοντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του νέου της πρωτοτύπου, η Mitsubishi αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Mitsubishi Motors προσφέρει ένα νέο είδος οδηγικής εμπειρίας μέσα από ένα ηλεκτρικό SUV. Το αυτοκίνητο προσφέρει ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση γύρω από την πόλη, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους οδηγούς όλων των δυνατοτήτων να κινηθούν σε τραχιές οδικές κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους»._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ