top icon
Επικαιρότητα

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί στα περίπτερα!

H νέα γενιά της Porsche 911 σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με την Carrera 4S του '98Το νέο τεύχος κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους η νέα γενιά της Porsche 911 σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με την Carrera 4S του ’98

Ακόμα:

Οδηγούμε στη Γαλλία τα νέα Peugeot 208 & 2008 Βρεθήκαμε στο αγαπημένο μας Μορτφοντέν για τη δοκιμή των νέων Peugeot 208 και 2008 στην ειδική διαδρομή-πίστα εξέλιξης της CERAM.

Το ταξίδι αλλιώς! Το ηλεκτρικό Audi e-tron και η νέα ηλεκτρική ταχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μας μεταφέρουν όχι απλώς στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε μια νέα πραγματικότητα.

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Zas G-20 Οδηγούμε ένα Zastava 750 του 1979 στο οποίο έχει μεταμοσχευθεί μία ηλεκτρική καρδιά. Μπορεί άραγε ένα τετράτροχο μιας άλλης εποχής να διεκδικήσει τη θέση του στο σημερινό κόσμο της αυτοκίνησης;

BMW Σειρά 1 Με την είδηση για τη μετάβαση σε προσθιοκίνητη πλατφόρμα να έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ και χρόνια, είναι φυσικό η αναμονή για την οδήγηση της νέας BMW Σειράς 1 να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία.

Mazda CX30 H γκάμα των SUV της ιαπωνικής εταιρείας εμπλουτίζεται με ακόμα ένα μοντέλο που βασίζεται στο Mazda 3 και φέρει την κωδική ονομασία «CX-30».

Οδηγούμε το Seat Ibiza Kit Car EVO 2 Τη στιγμή που η ισπανική εταιρεία δίνει το στίγμα της για το μέλλον με το Cupra e-Racer, εμείς οδηγούμε το Seat Ibiza Kit Car, «αυτοκίνητό μας» στο Ράλλυ Ακρόπολις το ’98-’99.

Mitsubishi Outlander PHEV – Toyota RAV4 Hybrid i-AWD Οι νέες γενιές των Mitsubishi Outlander και Toyota RAV4 δεν περιορίζονται στα SUV χαρακτηριστικά τους, αλλά εμπλουτίζουν και το οικολογικό τους ρεπερτόριο μέσω εξελιγμένων υβριδικών λύσεων.

Seat Ibiza 1.0 ECO TSI 115 PS – Nissan Micra DIG-T 117 PS Συγκρίνουμε τις εκδόσεις των δύο μοντέλων που τοποθετούνται μεταξύ των «απλών» και των «καυτών» σουπερμίνι.

Mazda CX-3 1.8 115 PS AWD AUTO H επιστροφή της Mazda στην ελληνική αγορά συνδυάζεται φυσικά με την έλευση νέων ή άγνωστων στους περισσότερους μοντέλων. Στην αδυσώπητη μάχη της κατηγορίας των crossover οι Ιάπωνες προς το παρόν παρουσιάζονται με το CX-3 στο κάτω άκρο της γκάμας τους

Στη Γαύδο με Nissan Qashqai 1.7D 150 PS M-CVT 4×4 Οδοιπορικό στο νοτιότερο σημείο της γηραιάς ηπείρου, εκεί όπου ο χρόνος σταματά, τα άγχη και τα προβλήματα μένουν πίσω και οι σκέψεις αφορούν την ουσία.

Αγώνες Οδηγοί στα χνάρια του πατέρα τους

Αποστολή Παρακολουθούμε το Ράλλυ Ρώμης που μπορεί να μην έχει μακρά ιστορία, αφού η πρώτη χρονιά διεξαγωγής του χρονολογείται μόλις στο 2013, αλλά έπειτα από μόλις μία τετραετία κατάφερε να αποτελέσει μέρος του ERC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ