top icon
Επικαιρότητα

Νέο VW Passat στα τέλη Ιανουαρίου

45 χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα του VW Passat – του δεύτερου πιο δημοφιλούς μοντέλου στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας μετά το Golf – και πλέον ήρθε η ώρα για το «πέρασμα» στην ένατη γενιά.

Το 1973, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το VW Passat ήταν ένα «τυπικό» οικογενειακό μοντέλο με μήκος μόλις 4,190 μ. – πιο «κοντό» δηλαδή σε σχέση με το σύγχρονο T-Roc. Σαράντα πέντε χρόνια μετά και με περισσότερες από 29.000.000 πωλήσεις στην πλάτη του (σ.σ.: το Golf καταγράφει ήδη πάνω από 35 εκ. και το Beetle σχεδόν 21,5 εκ.), το γερμανικό μοντέλο μεγάλωσε, ενδεχομένως υπερβολικά, διαθέτοντας εν έτει 2018 στην 4θυρη έκδοσή του ένα αμάξωμα μήκους 4,887 μ. Και μαζί με αυτό, μπόλικη τεχνολογία, κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και φυσικά αχανείς χώρους.

Όπως επισήμως μας ενημερώνει σήμερα η γερμανική εταιρεία, ύστερα από τεσσερισήμισι δεκαετίες και οκτώ διαφορετικές γενιές, η ώρα της διαδοχής του εκπροσώπου της στη μεσαία κλάση πλησιάζει, καθώς η VW ετοιμάζεται να αποκαλύψει την ένατη γενιά στα τέλη κιόλας του προσεχούς μήνα. Προς το παρόν, οι δημιουργοί του δεν αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία περιοριζόμενοι στη δήλωση πως πρόκειται «για ένα Passat με νέες τεχνολογίες οδήγησης, φωτισμού, υποβοήθησης και ενημέρωσης και με νέο επίπεδο online υπηρεσιών»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ