top icon
Επικαιρότητα

Νέος επικεφαλής στο σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot

Έχοντας φιλοτεχνήσει μοντέλα του Γάλλου κατασκευαστή, όπως το e-Legend, o Matthias Hossann αναλαμβάνει από αύριο κιόλας τα ηνία του σχεδιαστικού τμήματος της Peugeot.

Προερχόμενος από την πολυσυλλεκτική και ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών που γαλουχήθηκαν στους κόλπους του Groupe PSA, ο Matthias Hossann αναλαμβάνει από αύριο τα ηνία του σχεδιαστικού τμήματος της Peugeot παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Gilles Vidal, ο οποίος κατείχε την εν λόγω θέση από το 2010.

Ο Matthias Hossann αποφοίτησε από τη σχολή σχεδιασμού Strate και εντάχθηκε στο Groupe PSA το 2002. Από τότε κατείχε διάφορες θέσεις σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των οποίων και εκείνη του τμήματος σχεδιασμού του Γάλλου κατασκευαστή στη Σαγκάη. Από το 2013 και μετά ο 40χρονος σήμερα Matthias Hossann αναλαμβάνει σημαντικά project για λογαριασμό της Peugeot, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοτύπου e-Legend, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στον προκαταρτικό σχεδιασμό μοντέλων ευρείας παραγωγής της μάρκας, όπως τα νέα «208» και «2008».

Peugeot e-Legend

Σύμφωνα με την Peugeot, ο διορισμός του Matthias Hossann «θα εξασφαλίσει τη συνοχή ανάμεσα στο στρατηγικό όραμα για το σχεδιασμό της μάρκας και την εφαρμογή του στα μοντέλα παραγωγής, υποστηρίζοντας έτσι το δυναμικό προφίλ του γαλλικού Λέοντα για τα επόμενα χρόνια».

«Είμαι ευτυχής που αναθέτω αυτήν την αποστολή σε έναν από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της γενιάς του» δήλωσε ο Jean Pierre Ploué, Διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού του Groupe PSA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ