top icon
Επικαιρότητα

Nissan – δέχεται ηλεκτρική ενέργεια ως πληρωμή για στάθμευση

Στο νέο εκθεσιακό χώρο Nissan Pavilion στην Ιαπωνία, που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την 1η Αυγούστου, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να πληρώσουν για στάθμευση εκφορτώνοντας ενέργεια.

Η Nissan προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έναν ακόμη λόγο για να τα αγαπήσουν: τη δυνατότητα πληρωμής για στάθμευση με ηλεκτρικό ρεύμα. Σε μια παγκόσμια πρωτιά, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν να εκφορτίζουν ενέργεια από την μπαταρία του αυτοκινήτου τους για να πληρώνουν για στάθμευση, ενώ επισκέπτονται τον εκθεσιακό χώρο Nissan Pavilion, στην Yokohama. Ο εντυπωσιακός αυτός χώρος ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την 1η Αυγούστου.

Nissan_Pavilion

Το σύστημα πληρωμών είναι μία από τις πολλές καινοτομίες που μπορούν να βιώσουν οι πελάτες στο Pavilion, το οποίο δημιουργήθηκε για να δείξει πώς η Nissan μετακινεί τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο Nissan Chaya Cafe, που λειτουργεί με τροφοδοσία από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Nissan LEAF και από φωτοβολταϊκά πάνελ. Μπορούν επίσης να απολαύσουν εικονικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να νιώσουν τη συγκίνηση των ηλεκτρικών αγώνων της Formula E, ή να κάνουν μια βόλτα με το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya EV crossover.

Nissan_Pavilion

Ο εκθεσιακός χώρος των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει μηδενικούς ρύπους και είναι εξοπλισμένος με ηλιακούς συλλέκτες, ενώ διαθέτει και ανανεώσιμη υδροηλεκτρική ενέργεια. Οι επισκέπτες στο Pavilion μπορούν επίσης να βιώσουν και άλλες καινοτομίες εκτός από τις τεχνολογίες Nissan Energy. Σε αυτές περιλαμβάνονται το προηγμένο σύστημα υποστήριξης του οδηγού ProPILOT, καθώς και η τεχνολογία Invisible-to-Visible (I2V) της Nissan, η οποία συνδυάζει πληροφορίες από τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο για να υποστηρίξει τους οδηγούς.

Nissan_Pavilion

Παίζοντας έναν εικονικό αγώνα τένις με την πρωταθλήτρια του Grand Slam και πρέσβειρα της Nissan, Naomi Osaka, στο θέατρο του Pavilion, παιδιά και ενήλικες μπορούν να μάθουν για το I2V και να αποκτήσουν μια αίσθηση για το πώς η συγκεκριμένη τεχνολογία θα κάνει την οδήγηση πιο βολική, άνετη και συναρπαστική όταν είναι εγκατεστημένη σε αυτοκίνητα, στο εγγύς μέλλον. Μπροστά από το Pavilion, το Κέντρο Κινητικότητας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως κοινή χρήση αυτοκινήτων EV και ενοικίαση ποδηλάτων. Ως προσφορά της Nissan και της τοπικής κοινότητας, αυτές οι υπηρεσίες στοχεύουν στην παροχή αυξημένης ελευθερίας στην κινητικότητα.

Nissan_Pavilion

Το Nissan Pavilion, που βρίσκεται κοντά στα παγκόσμιο στρατηγείο της Nissan, στην Yokohama, θα είναι ανοιχτό για το κοινό από 1 Αυγούστου έως 23 Οκτωβρίου. Δελτίο Τύπου


Για να απολαύσετε μια εικονική περιήγηση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.thenissannext.com/en/virtual-tour.html


Βίντεο με το εντυπωσιακό Nissan Pavilion και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει, είναι διαθέσιμο στο https://youtu.be/y_QqR7pPVBY


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ