top icon
Κόσμος

O David Beckham παγκόσμιος πρεσβευτής της Maserati (video)

Η Maserati επιλέγει τον γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή David Bechham ως παγκόσμιο πρεσβευτή της.

Ένας αιώνας καινοτομίας, μοναδικού σχεδιασμού και πάθους οδήγησε τη Maserati στη δημιουργία εμβληματικών οχημάτων, τα οποία έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται τον μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών. Σήμερα, η μοναδική αυτή «ιταλική συνταγή» αποκτά μία νέα ώθηση σε επίπεδο επικοινωνίας με την άφιξη στους κόλπους της Maserati ενός πολύ «ηχηρού» ονόματος. Ο λόγος για τον David Beckham.

Όντας παγκόσμιο αθλητικό σύμβολο, ο David Beckham αποτελεί τον «τέλειο συνεργάτη για να συνοδεύσει τη Maserati στο επόμενο σκέλος του ταξιδιού της, σπάζοντας τα όρια και οδηγώντας τη μάρκα στο προσκήνιο της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας τον 21ο αιώνα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σήμερα η διάσημη ιταλική τρίαινα στις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο Paolo Tubito, Διευθυντής του τμήματος Μάρκετινγκ της Maserati, σχολίασε:

«Η μάρκα προχωρά μπροστά έχοντας εγκαινιάσει μία νέα εποχή. Η Maserati έχει ως στόχο να αμφισβητήσει το status quo και να είναι καινοτόμα από τη φύση της, με πάθος και μοναδικότητα στο σχεδιασμό. Η συνεργασία με τον David είναι η ενσάρκωση όλων αυτών των αξιών».

Από τη μεριά του, ο David Bechham δήλωσε:

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσω αυτήν τη συνεργασία με τη Maserati – μια εμβληματική ιταλική μάρκα που έχει την εκτίμησή μου για την καινοτομία και τον σχεδιασμό της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί της σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία τους και να συμβάλλω στην ανάπτυξή της σε παγκόσμια κλίμακα».

Τo παρακάτω βίντεο με σημείο αναφοράς τη γνωστή και μη εξαιρετέα Levante Trofeo των 580 ίππων αποτελεί το πρώτo δείγμα γραφής της συνεργασίας της Maserati με τον νέο, παγκόσμιο πρεσβευτή της, David Beckham.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Maserati - David Beckham
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ