top icon
Επικαιρότητα

O Elon Musk ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple

Την αποκάλυψη έκανε ο Elon Musk -που αλλού;- στο Twitter με σχετικό «τιτίβισμά» του.

Ο Elon Musk αποκάλυψε την Τρίτη ότι ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple κατά τη διάρκεια των «πιο σκοτεινών ημερών» της διάθεσης του Model 3, όμως ο Διευθύνων Σύμβουλος της δεύτεργς, Tim Cook, «αρνήθηκε» να πραγματοποιήσει τη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Elon Musk έκανε την παραπάνω δήλωση σε απάντηση σε σχετικό tweet που αφορούσε την πρόθεση της Apple να «ζωντανεύει» το Project Titan σε μια προσπάθεια να κατασκευάσει εν τέλει το δικό της, ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στο τιτίβισμά του ο ισχυρός άνδρας της Tesla -που πλέον αποτιμάται ως εταιρεία στα 600+ δισεκατομμύρια δολάρια- σημείωσε ότι σκόπευε να πουλήσει την Tesla στην Apple στο 1/10 της σημερινής αξίας της, ήτοι στα 60 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πριν από αρκετό καιρό ο Elon Musk είχε δηλώσει ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποτελεί «την επόμενη λογική κίνηση» για τον Tim Cook και την Apple, προσθέτοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι καλό που η Apple προχωρά και επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά τα αυτοκίνητα είναι πολύ περίπλοκα σε σύγκριση με τα τηλέφωνα ή τα smartwatch».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ