top icon
Επικαιρότητα

ΟΑΣΑ – επαναφόρτιση online των προσωποποιημένων και ανώνυμων καρτών

Στην ψηφιακή εποχή μετέβη ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) μέσω της νέας αναβαθμισμένης και εκσυγχρονισμένης ιστοσελίδας του.

Μέσω της ιστοσελίδας www.oasa.gr ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) παρέχει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό όχι μόνο να βρίσκει τα δρομολόγια αλλά και να επαναφορτίζει online τις προσωποποιημένες κάρτες. Εντός του επόμενου διμήνου θα παρέχεται η υπηρεσία αυτή και στους κατόχους ανώνυμων καρτών. Η νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού σχεδιάστηκε με σκοπό να διευκολύνει την αναζήτηση κάθε πληροφορίας για τις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας, τα εισιτήρια, τα δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο αλλά και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Επίσης, παρέχει και τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης των ΑμΕΑ για την πλοήγησή τους σε αυτή.

οασα

Λειτουργική, με εύκολη πλοήγηση από όλες τις συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά), συγκεντρώνει σε μία ιστοσελίδα τις μέχρι τώρα διακριτές διαδικτυακές υπηρεσίες Τηλεματικής και Athenacard. Οι επισκέπτες της μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (σημεία έκδοσης, επαναφόρτισης, συχνές ερωτήσεις, τιμές) και να κάνουν χρήση των διαθέσιμων ψηφιακών χαρτών για την εύρεση του πλησιέστερου σημείου διάθεσης εισιτηρίων καθώς και να εκδώσουν την προσωποποιημένη τους κάρτα ή να πραγματοποιήσουν αγορά για να την επαναφορτίσουν. Μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Athenacard καθώς και να ενημερωθούν για όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να τη χρησιμοποιήσουν. Έμφαση, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ, δόθηκε και στην ενημέρωση για το συγκοινωνιακό δίκτυο της Αθήνας, με την ενότητα Δρομολόγια, με πληροφόρηση για σταθμούς μετεπιβίβασης, ειδικές γραμμές (express, 24 ωρης λειτουργίας, νυχτερινές), δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών και των γραμμών τρόλεϊ.

οασα

Ξεχωριστή ενότητα δημιουργήθηκε και για τους επισκέπτες της Αθήνας. Δόθηκε έμφαση τόσο στα προϊόντα ηλεκτρονικού εισιτηρίου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ στην Αθήνα όσο και στην ολοκληρωμένη εικόνα του δικτύου αστικών συγκοινωνιών (δρομολόγια, σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί να επισκεφθεί με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γραμμές αεροδρομίου). Τέλος, υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που πρέπει να γνωρίζουν και να τηρούν οι επιβάτες για την ασφαλή μετακίνηση τους με τα ΜΜΜ. Πηγή: autodioikisi.gr, oasa.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ