top icon
Επικαιρότητα

Οι FCA Heritage και Mopar αναβιώνουν αυθεντικά ανταλλακτικά για θρυλικά Ιταλικά αυτοκίνητα

Η FCA Heritage και η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, συνεργάστηκαν για να κάνουν και πάλι διαθέσιμα ανταλλακτικά για κλασσικά Ιταλικά μοντέλα του ομίλου. Για τα εγκαίνια αυτής της συνεργασίας δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί άλλο μοντέλο από τη θρυλική Lancia Delta HF Integrale.

Διαθέτοντας δεκάδες αυτοκίνητα που αποτελούν ορόσημο για το χώρο του αυτοκινήτου, οι Ιταλικές μάρκες του ομίλου FCA αποτελούν αγαπημένο πεδίο για τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο. Η FCA Heritage σε συνεργασία με τη Mopar ξεκίνησαν την αναβίωση των αυθεντικών ανταλλακτικών για θρυλικά μοντέλα του ομίλου, ξεκινώντας με τη Lancia Delta HF Integrale, ένα μοντέλο που άφησε το στίγμα του όσο ελάχιστα άλλα αυτοκίνητα στην ιστορία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νέας συνεργασίας είναι η κατασκευή των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων του μοντέλου, για την οποία έγινε πλήρης ανακατασκευή των αυθεντικών καλουπιών, αλλά και ακολουθήθηκε η αυθεντική μέθοδος παραγωγής, ώστε τα ανταλλακτικά να είναι απολύτως ίδια με εκείνα που κατασκευάζονταν κατά την περίοδο παραγωγής του μοντέλου. Διαθέσιμοι θα είναι οι προφυλακτήρες τόσο για την έκδοση Integrale, όσο και την Integrale Evoluzione.      

Σκοπός των “Heritage Parts”, των αυθεντικών ανταλλακτικών για τα κλασσικά μοντέλα της FCA, είναι να δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους αυτών των αυτοκινήτων να διατηρήσουν τα μοναδικά αυτά δείγματα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άψογη και απόλυτα αυθεντική κατάσταση. Τα “Heritage Parts” είναι διαθέσιμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Mopar

Για το ξεκίνημα της παραγωγής των “Heritage Parts” που εγκαινιάστηκε με τους προφυλακτήρες της θρυλικής Lancia Delta HF Integrale, η FCA Heritage δημιούργησε ένα βίντεο που αποκαλύπτει την αναβίωση της αυθεντικής μεθόδου παραγωγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ