top icon
Επικαιρότητα

Οι Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS «πετάνε» στις πίστες Road Atlanta και Road America [+videos]

Οι δύο κορυφαίες «911» ταξιδεύουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και καταρρίπτουν το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής στις πίστες Road America και Road Atlanta.

Η Porsche 911 GT2 RS πέτυχε τον απόλυτο χρόνο στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής στην πίστα Road America ολοκληρώνοντας έναν πλήρη γύρο μήκους 6,57 χλμ. σε χρόνο 2:15.170. Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου βρέθηκε για την περίσταση ο οδηγός αγώνων,  David Donohue, ο οποίος έχει κερδίσει στην κλάση του στους 24ωρους αγώνες αντοχής σε Daytona και Le Mans. Ταυτόχρονα, μια 911 GT3 RS κατάφερε, στο ίδιο πάντα τερέν, να σημειώσει χρόνο 2:18.570 «πατώντας» και αυτή στα σπορ ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R N0, τα οποία διαθέτουν… νομιμοποίηση και για χρήση σε δημόσιο δρόμο.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο της επίδοσης της 911 GT2 RS στην πίστα Road America

Πριν λίγες μήνες, η 911 GT2 RS είχε επιτύχει ένα ανάλογο «επίτευγμα» στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, αυτή τη φορά στην αμερικανική επίσης πίστα Michelin Raceway Road Atlanta μήκους 4,09 χλμ., σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:24.880. Για την περίσταση, πίσω από το πηδάλιο του αυτοκινήτου βρέθηκε ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων και δημοσιογράφος αυτοκινήτου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, Randy Pobst.Λίγο νωρίτερα και με τον David Donohue πίσω από το τιμόνι στο συγκεκριμένο «πεδίο βολής», μία πράσινη 911 GT3 σημείωσε επίδοση 1:26:240.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο της επίδοσης της 911 GT3 RS στην πίστα Road Atlanta

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ