top icon
Επικαιρότητα

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας Alfa Romeo Giulia GTA (+video)

Με ουκ ολίγες αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, η Alfa Romeo επιβεβαιώνει την επικείμενη έλευση της νέας Giulia GTA.

Η ιταλική εταιρεία έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς την επικείμενη πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου της, τα οποίο, όπως όλα μαρτυρούν, δεν είναι άλλο από την έκδοση GTA της Alfa Romeo Giulia.

Από το teaser βίντεο που αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μιλανέζικης φίρμας, ορατή είναι η παρουσία της εμβληματικής GTA Coupe της δεκαετίας του ’60, η οποία «σβήνει» παραδίδοντας για κλάσματα του δευτερολέπτου τη σκυτάλη στη φιγούρα της σύγχρονης Giulia.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Πέραν του παραπάνω βίντεο, η Alfa Romeo ανήρτησε και δύο «περίεργες», σε πρώτη ανάγνωση, φωτογραφίες.

Στην πρώτη, όπως επισημαίνεται και στο σχετικό σχόλιο που την συνοδεύει, απεικονίζεται σε κόκκινο φόντο το φτερό του νέου αυτοκινήτου, το οποίο είναι διακοσμημένο για την περίσταση με πριτσίνια, τα οποία, σύμφωνα με τους Ιταλούς «προσφέρουν στο κέλυφος μεγαλύτερη ακαμψία αυξάνοντας τη σταθερότητα του αυτοκινήτου».

Alfa Romeo Giulia GTA

Στο δεύτερο teaser σκίτσο απεικονίζεται το καπό του αυτοκινήτου, με την καθ’ όλα αποκαλυπτική σημείωση ότι το τελευταίο «είναι ανυψωμένο και χαρακτηρίζεται από ένα χαρακτηριστικό κόψιμο για να φιλοξενήσει έναν πιο ισχυρό κινητήρα».

Alfa Romeo Giulia GTA

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, η νέα Alfa Romeo Giulia GTA θα έχει στο επίκεντρό της μία ακόμα πιο δυνατή εκδοχή του υπερτροφοδτούμενου V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων της Ferrari που κινεί τις εκδόσεις QV. Για την περίσταση, μάλιστα, η τελευταία αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει οριακά τους 620 ίππους, ενώ ανάλογα αναμένονται τα κέρδη και σε ροπή.

Η κίνηση θα συνεχίζει να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, πιθανότητα με την αρωγή ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης με μηχανική εμπλοκή, και την αμέριστη «συμπαράσταση» του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων της ZF. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το βάρος του αυτοκινήτου αναμένεται μειωμένο σε σχέση με την απλή QV, αλλά μόλις για 20 περίπου κιλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ