top icon
Επικαιρότητα

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του ηλεκτρικού Nissan Ariya

H Nissan είαι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παρουσιάζοντας αύριο το ηλεκτρικό Ariya.

Στη δεκαετία του 1970, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετώπισε μια νέα πρόκληση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κανονισμών ρύπων και της αύξησης των επιδόσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Nissan δημιούργησε, στην ιαπωνική βιομηχανία, την τάση για turbo κινητήρες.Το 1979, η Nissan κυκλοφόρησε το “Cedric / Gloria model 430”, το πρώτο πολυτελές sedan στην Ιαπωνία, που εφοδιαζόταν με turbo κινητήρα. Ήταν μια μοναδική κίνηση για την εποχή, καθώς οι κινητήρες με turbo ήταν σε θέση να παράγουν μεγάλη ισχύ με μικρό μέγεθος σε συνδυασμό με μια τεχνολογία που βελτιστοποιούσε την οικονομία καυσίμου. Μετέπειτα, αυτό επέτρεψε στη Nissan να λάβει κρατική πιστοποίηση, βάσει των νέων αυστηρότερων μέτρων.

Nissan

Ο δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος L20ET λανσαρίστηκε για πρώτη φορά με το Nissan Cedric και το Nissan Gloria τον Δεκέμβριο του 1979, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην ιαπωνική αγορά. Αυτές οι πρωτιές, συνετέλεσαν στο να ανακηρυχτούν τα Cedric / Gloria της σειράς 430, Ιαπωνικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς 1979.

Nissan

Αμέτρητες εφευρέσεις, όπως η παραπάνω, κατά τη διάρκεια των ετών φαινόταν αρχικά αδύνατες, έως ότου οι άνθρωποι της Nissan κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα την καινοτομία τους. Το ίδιο πνεύμα καινοτομίας χαρακτηρίζει και την Nissan του σήμερα, καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον ενθουσιασμό της αυτοκίνησης με την παγκόσμια αποκάλυψη του αμιγούς ηλεκτρικού κουπέ/crossover Nissan Aruya.

Μείνετε συντονισμένοι αύριο, 15 Ιουλίου,  στo www.thenissannext.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ