top icon
Επικαιρότητα

Ουάσιγκτον – μειώνει το όριο ταχύτητας στους κατοικημένους δρόμους στα 20 μίλια

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας των ΗΠΑ δήλωσε ότι θα μειώσει το όριο ταχύτητας στους περισσότερους τοπικούς δρόμους της πόλης κατά 20% σε 20 μίλια (32 χλμ./ώρα).

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δήλωσε ότι μειώνει το όριο ταχύτητας στους περισσότερους τοπικούς δρόμους της πόλης κατά 20%, σε 20 μίλια (32.18 χλμ.) την ώρα από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, σε μια προσπάθεια μείωσης των θανάτων. Τόνισε επίσης ότι η μείωση του ορίου ταχύτητας από 25 σε 20 μίλια, θα βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών επιβίωσης των ατόμων που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα, διευκρινίζοντας ότι η ταχύτητα είχε αυξηθεί στους άδειους δρόμους της πρωτεύουσας, ως αποτέλεσμα της επέλασης του κορονοϊού. Βέβαια, η μελέτη που έγινε για το θέμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ιδανική ταχύτητα είναι τα 15 μίλια ανά ώρα.

WDC

Τον Μάρτιο, η Μινεσότα και η Μινεάπολη και η Μινεσότα μείωσαν τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένους δρόμους στα 20 μίλια/ώρα, με το Πόρτλαντ και το Όρεγκον να τα έχουν κάνει αυτά από πέρσι. Οι θάνατοι των πεζών αυξήθηκαν κατά 42% την τελευταία δεκαετία και το 2018 έφτασαν τους 6.283 σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ (ο υψηλότερος αριθμός από το 1990).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ