top icon
Επικαιρότητα

Η νέα gaming καρέκλα Porsche x Recaro βασίζεται στη Porsche 911 GT3 R

Η νέα gaming καρέκλα περιορισμένης έκδοσης Porsche x Recaro η οποία βασίζεται στη Porsche 911 GT3 R, ήρθε για να προσφέρει στους λάτρεις των εικονικών αγώνων μια νέα εμπειρία.

H συνεργασία μεταξύ της Porsche και της Recaro ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60 με την Porsche 911. Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό για την ταχύτητα, τον ανταγωνισμό αλλά και τη διαφορετική σχεδίαση. Σήμερα, αυτές οι δύο εταιρείες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν μια gaming καρέκλα περιορισμένης έκδοσης 911 μονάδων που θα φέρει μια racing αύρα στο σπίτι μας.

Porsche

Η gaming καρέκλα Porsche x Recaro παρουσιάστηκε στον εικονικό 24ωρο αγώνα Le Mans πριν από μερικές ημέρες. Η Porsche 911 GT3 R, η οποία ενέπνευσε το σχεδιασμό της νέας gaming καρέκλας, παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά στο πλαίσιο της σειράς των εικονικών αγώνων. Φυσικά, η εν λόγω καρέκλα στα αγωνιστικά της χρώματα (κόκκινο, λευκό και μαύρο) θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα Porsche eSports works.

Porsche

Η gaming καρέκλα Porsche x Recaro είναι μια περιορισμένη έκδοση της Recaro Exo Platinum η οποία ωστόσο φέρει αρκετές αλλαγές. Το προσκέφαλό της διαθέτει περάσματα ζώνης και κοσμείται με το έμβλημα της Porsche μπροστά και το λογότυπο της Recaro πίσω, ενώ το μπράτσο 5D διαθέτει στήριξη από αλουμίνιο και πολλαπλές ρυθμίσεις. Η βάση είναι επίσης κατασκευασμένη από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, ενώ η μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης είναι τα 150 κιλά.

Porsche

Το αν θα τη χρησιμοποιήσετε ως gaming καρέκλα ή ως καρέκλα γραφείου στο σπίτι, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς καθώς η τιμή της ξεπερνά τα 2.000 ευρώ. Η Porsche ωστόσο δηλώνει πως η νέα Porsche x Recaro gaming καρέκλα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ