top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Ford EcoSport

Η Ford ανανεώνει την παρουσία της στην κατηγορία των μικρών crossover μοντέλων παρουσιάζοντας σήμερα την ακόμα πιο «εξευρωπαϊσμένη» σε σχεδίαση και συμπεριφορά εκδοχή του EcoSport.

Το φρεσκαρισμένο Ford EcoSport, που θα παρουσιαστεί επίσημα και αυτό στη Φρανκφούρτη, δράττεται της ευκαιρίας προκειμένου να φιλοξενήσει κάτω από το εμπρός καπό του το γνωστό 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας, ο οποίος θα αποδίδει για την περίσταση 125 ίππους. Από τα μέσα της επόμενης χρονιάς, στη γκάμα θα προστεθεί και μια έκδοση του 3κύλινδρου «1.000άρη» EcoBoost βενζινοκινητήρα, που θα αποδίδει 100 ίππους –φυσικά, οι εκδόσεις με τους 125 και 140 ίππους θα συνεχίσουν να δίνουν το «παρών». Σε ότι αφορά στη μετάδοση, δεν παρατηρούνται αλλαγές, με το αυτόματο «6άρι» και το αντίστοιχο χειροκίνητο να παραμένουν οι μοναδικές επιλογές.

Από εκεί και πέρα, η Ford ανακοινώνει πως έχουν γίνει «επεμβάσεις» στη ρύθμιση των αναρτήσεων προκειμένου το ανανεωμένο EcoSport να «δένει» αρμονικότερα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου.

Από εκεί και πέρα, με αφορμή το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα του μοντέλου, η Ford προσφέρει στο «νέο» EcoSport το πακέτο ST-Line. Σε αυτό μπορεί να βρει κανείς νέους τροχούς με διάμετρο 17 ή 18 ίντσες, μια ελαφρώς ανανεωμένη μάσκα και πιο «έντονα» φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος.

Επιπρόσθετα, το ανανεωμένο Ford EcoSport απολαμβάνει πλέον τα πλεονεκτήματα του πολύ-συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3 καθώς και σχεδιαστικές αλλαγές σε όλο το μήκος και πλάτος της καμπίνας που παραπέμπουν στο Fiesta, με σημείο αναφοράς την κεντρικά τοποθετημένη οθόνη με διάμετρο 8 ίντσες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ