top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το «Le Grand Rendez-Vous» με πρωταγωνιστές τον Charles Leclerc και την Ferrari SF90 Stradale (+video)

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ «Le Grand Rendez-Vous» που γυρίστηκε στις 24 Μαΐου στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό με πρωταγωνιστές τον Charles Leclerc και την υβριδική SF90 Stradale. Πίσω από τις κάμερες βρέθηκε, όπως και το 1976 στο εμβληματικό «C’etait un Rendez-Vous», ο Claude Lelouch.        

Το «C’etait un Rendez-Vous» αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στον μαγικό κόσμο των ταινιών μικρού μήκους, χάρη στην πρωτότυπη και αρκούντως ριψοκίνδυνη ιδέα του δημιουργού του, Claude Lelouch. Το διάσημο στους φίλους της ταχύτητας «Ήταν ένα ραντεβού», το οποίο γυρίστηκε με άκρα μυστικότητα ένα κυριακάτικο πρωινό του Αυγούστου το 1976 στους σχεδόν άδειους δρόμους του Παρισιού, αποτελείται από ένα μονοπλάνο διάρκειας 8 περίπου λεπτών το οποίο απεικονίζει ένα «δαιμονισμένο» αυτοκίνητο να κινείται δίχως αύριο στους δρόμους της πόλης του φωτός αγνοώντας πλήρως κάθε σήμανση και κανόνα.

Le Grand Rendez-Vous

Σε μια προσπάθεια να αναβιώσει το μύθο της διάσημης αυτής ταινίας, η Ferrari ολοκλήρωσε στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό το remake της μαγνητοσκοπώντας σε συνεργασία με τον Claude Lelouch το δικό της «Ήταν ένα ραντεβού» με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, την υβριδική Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων και οδηγό τον Μονεγάσκο πιλότο της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc.

Le Grand Rendez-Vous

Τα γυρίσματα του «Le Grand Rendez-Vous» έγιναν στις 24 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούνταν φέτος στο Μονακό το 66ο GP στα πλαίσια του Π.Π. της F1. Για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων εργάστηκαν 17 τεχνικοί χρησιμοποιώντας 6 κινητά τηλέφωνα iPhone 11 Pro, 9 κάμερες Go Pro και μια Sony Venice Camera, ενώ το «παρών» έδωσαν 6 στο σύνολο μηχανικοί από το Maranello και δύο αντίτυπα της SF90 Stradale.     

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο. Και τα σχόλια δικά σας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ