top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Hyundai Tucson N Line

Το Tucson είναι το πρώτο SUV της Hyundai που υποδέχεται την σπορτίφ σειρά N Line της κορεάτικης εταιρείας.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στο «σώμα» του i30, η σειρά N Line πραγματοποιεί από σήμερα το επίσημο ντεμπούτο της για πρώτη φορά σε SUV μοντέλο της Hyundai στο γνωστό και μη εξαιρετέο Tucson, το οποίο αποτελεί το best-seller μοντέλο της εταιρείας στην Ευρώπη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Hyundai στην επίσημη ανακοίνωσή της, «με την έκδοση N Line του Tucson, η Hyundai προσφέρει τώρα τον σπορ χαρακτήρα σε πελάτες που θέλουν επίσης την ευελιξία και την άνεση ενός SUV».

Σχεδιαστικά οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της οικογένειας Tucson είναι άμεσα διακριτές. Πιο συγκεκριμένα, διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός της μάσκας και του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος και η κομψή, μαύρου χρώματος αεροτομή στην κορυφή της πέμπτης πόρτας. Επίσης, τα εμπρός φώτα ημέρας τύπου boomerang είναι επίσης νέα, την ώρα που οι «κλασσικοί» προβολείς διαθέτουν έναν τυπικό LED φωτισμό με μαύρες όμως στεφάνες που τονίζουν το σχήμα τους. Σημείο αναφοράς της έκδοσης είναι επίσης και το μαύρο περίγραμμα των θυρών καθώς και οι σκουρόχρωμες ζάντες των 19 ιντσών.

Στα μηχανικά μέρη οι ιθύνοντες της εταιρείες επενέβησαν στη ρύθμιση της ανάρτησης η οποία είναι κατά 8% πιο σφικτή τον εμπρός άξονα και κατά 5% στον πίσω. Αλλαγές έχουν γίνει και στην χαρτογράφηση του συστήματος διεύθυνσης για καλύτερη αίσθηση και απόκριση. Η γκάμα των κινητήριων συνόλων για την Ευρώπη περιλαμβάνει τρεις επιλογές: έναν 1.600άρη ντίζελ κινητήρα της γενιάς CRDi που συνεπικουρείται από 48βολδο mild hybrid σύστημα, έναν 1.600άρη βενζινοκινητήρα καθώς και έναν 2λιτρο ντίζελ, επίσης με 48βολτο ήπια υβριδικό σύστημα. Η ισχύς τους είναι αντίστοιχα 136, 177 και 180 ίπποι, ενώ όλοι πληρούν το περιβαλλοντικό πρότυπο Euro 6d._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ