top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών τα νέα Ford Kuga και Puma

Μην σας μπερδεύει το όνομα Puma, καθώς δεν πρόκειται για ένα νέο σπορ κουπέ μοντέλο με σπορτίφ χαρακτηριστικά, αλλά για ένα φρέσκο crossover το οποίο θα πλαισιώσει στη γκάμα της Ford Ευρώπης το νέο Kuga, το EcoSport, το Edge και το νέο Explorer.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο 1.000άρης EcoBoost κινητήρας της Ford θα συνδυαστεί από το 2020 στην περίπτωση των Fiesta και Focus με mild-hybrid τεχνολογία των 48 Volt, η Ford είναι καθ’ όλα έτοιμη για νέες αποκαλύψεις που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ στα πλαίσια της εκδήλωσης Go Further που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας το διήμερο 2 και 3 Απριλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του www.4troxoi.gr, εκτός από το νέο Kuga, το οποίο θα διατίθεται σε παραπάνω από μία υβριδικές εκδόσεις, η Ford Ευρώπης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα μία πρώτη «γεύση» ενός νέου crossover μοντέλου που θα φέρει την ονομασία Puma. Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι σαφώς πιο «αθλητικό» σε περιβολή και πιο σπορτίφ σε χαρακτήρα από ότι το EcoSport, και σίγουρα μικρότερο σε διαστάσεις και μέγεθος από το Kuga.

Περισσότερες πληροφορίες και επίσημα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ford την προσεχή εβδομάδα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ