top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη επίσημη «γεύση» από το νέο Range Rover Velar

Η βρετανική εταιρεία προσθέτει ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα της.

Λίγες μέρες πριν δούμε και δια ζώσης το νέο σπορ SUV μοντέλο της, η βρετανική εταιρεία δημοσιοποιεί με την αρωγή του διαδικτύου την πρώτη επίσημη φωτογραφία του. Ο λόγος, για το νέο Range Rover Velar, ένα αυτοκίνητο που στοχεύει στις Porsche Macan και BMW Χ6, με άλλα λόγια, στην καρδιά των προτάσεων του είδους με σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Σχεδιαστικά, οι Βρετανοί φαίνεται να ακολουθούν με το νέο Velar, ένα αυτοκίνητο που τοποθετείται πάνω από το Evoque και κάτω από το Range Rover Sport, γνώριμα μονοπάτια επιλέγοντας πιο «απαλές» γραμμές. Σε ότι αφορά τι ακριβώς κρύβεται κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες, οι πρώτες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για το αλουμινένιο δάπεδο της Jaguar F-Face, με μικρές τροποποιήσεις στις «κεντρικές» του διαστάσεις.

Με δεδομένο ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Range Rover Velar θα πραγματοποιηθούν την 1η Μαρτίου, λίγες μέρες, δηλαδή, πριν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η βρετανική εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τις τεχνικές περγαμηνές του μοντέλου. Το σίγουρο πάντως είναι πως όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις του θα είναι τετρακίνητες, ενώ κάτω από το καπό είναι πολύ πιθανό να φιλοξενείται o υπάρχον V6 κινητήρας της JLR έως ότου βρει τη θέση του κάτω από το εμπρός καπό ο νέος εν σειρά 6κύλινδρος της εταιρείας.

Όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της βρετανικής φίρμας, το όνομα Velar, το οποίο προέρχεται από τη λέξη veil (πέπλο) σχετίζεται με την αντίστοιχη ονομασία που είχαν τα 26 πρωτότυπα εξέλιξης που είχε κατασκευάσει η εταιρεία το 1969._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ