top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Skoda Kodiaq, η τσεχική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τρεις εικόνες του μεγάλου της SUV, υπό μορφή σχεδίου.

Η Skoda προχωρά σε ανανέωση του Kodiaq, μεγάλου SUV που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2016 και έφτασε στην παραγωγή 600.000 οχημάτων, όντας παράλληλα το πρώτο μοντέλο της τσεχικής μάρκας στη συγκεκριμένη, πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Skoda Kodiaq Sketch

Με την δημοσιοποίηση των πρώτων εικόνων υπό μορφή σχεδίου, η Skoda δίνει μια πρώτη γεύση από τις αλλαγές που θα περιλαμβάνει το ανανεωμένο Kodiaq σε επίπεδο σχεδιασμού. Πέραν του ανασχεδιασμένου καπό, το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από μια πιο κάθετη, εξαγωνική μάσκα Skoda με διπλές ράγες.

Τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED έχουν ανασχεδιαστεί και είναι πιο λεπτά, ενώ ο συνδυασμός με τα φώτα ομίχλης ακριβώς από κάτω, διαμορφώνει μια ενδιαφέρουσα στυλιστικά εικόνα, που θυμίζει πρόσωπο με τέσσερα μάτια. Ανασχεδιασμένη είναι η εμπρός ποδιά, ενώ η εισαγωγή αέρα που πλαισιώνεται από διακοσμητικά στοιχεία σε σχήμα L, έχει γίνει πιο φαρδιά.

Skoda Kodiaq Sketch

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος βρίσκεται και ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς εκείνα είναι πιο λεπτά και χαρακτηρίζονται από περισσότερες ακμές. Η κρυστάλλινη δομή, που αποτελεί σήμα-κατατεθέν των μοντέλων της Skoda, θα είναι παρούσα και στο ανανεωμένο Kodiaq, καθώς και ο σχεδιασμός τους σε σχήμα C.

Η παγκόσμια παρουσίαση του ανανεωμένου Skoda Kodiaq, που προσφέρεται και σε 7θέσια έκδοση, θα γίνει στις 13 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ