top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη ματιά: Νέο Renault Scenic

Μια εβδομάδα πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια, το νέο Renault Scenic βλέπει πρόωρα το φως της δημοσιότητας.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό, ένα από τα φετινά αστέρια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι και το νέο Renault Scenic. Ιδού, λοιπόν, η πρώτη φωτογραφία του νέου πολυχρηστικού μοντέλου των Γάλλων, το οποίο έρχεται ακριβώς 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης γενιάς Scenic.

Όπως είχαμε προβλέψει και επιβεβαιώνεται από τη φωτιγραφία που σας παραθέτουμε σήμερα, το νέο Scenic, το οποίο αισίως περνά στην τρίτη κατά σειρά γενιά του, δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο R-Space, που είδαμε για πρώτη φορά το 2011. Προς το παρόν, δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία αναφορικά με τις τεχνικές περγαμηνές του γαλλικού MPV μοντέλου. Ωστόσο, βέβαιο είναι το Renault Scenic III θα βασίζεται στο νέο δάπεδο CMF-C, στο οποίο «πατά» και το νέο Megane. Από το τελευταίο θα δανείζεται και τους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι θα αποδίδουν από 110 έως και 205 ίππους.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει την επιμηκυμένη εκδοχή του, που παραδοσιακά θα συνοδεύεται από την ονομασία «Grand».

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε εντός των προσεχών ημερών, ενδεχομένως και ωρών._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ