top icon
Επικαιρότητα

Πρωτιές για την Peugeot στην Ευρώπη

Το Peugeot 208 ανακηρύχθηκε ως το best-seller μοντέλο της Ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου για το πρώτο δίμηνο του 2021, ενώ την ίδια περίοδο το «2008» καταλαμβάνει την τέταρτη θέση.

Για δεύτερο συνεχή μήνα, το Peugeot 208 βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς νέων αυτοκινήτων της Ευρώπης καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της γαλλικής μάρκας που καταλαμβάνει την πρώτη θέση τόσο σε περίοδο ενός μήνα όσο και συνολικά.

Την ίδια ώρα, το Peugeot 2008 βρίσκεται στην τρίτη θέση τον μήνα που πέρασε και στην τέταρτη θέση συνολικά για το 2021, καταγράφοντας αύξηση στη δημοτικότητά του που άγγιξε το 64% σε σύγκριση με το 2020 – και όλα αυτά σε μια αγορά που καταγράφει πτώση της τάξης του 21%.

Σύμφωνα με την γαλλική εταιρεία, η τελευταία φορά που ένα μοντέλο της κατέλαβε αυτή τη θέση ήταν τον Μάρτιο του 2008.

Στην ανακοίνωσή του το γαλλικό εργοστάσιο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Peuegot βρίσκεται επί του παρόντος στη μέσον της ανανέωσης του λογότυπου της και της κυκλοφορίας του ολοκαίνουργιου Peugeot 308 – και αυτή η αποδεδειγμένη επιτυχία των δύο οχημάτων της στην κατηγορία Β επιβεβαιώνει τις στρατηγικές επιλογές της μάρκας με σήμα το λιοντάρι.»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ