top icon
Επικαιρότητα

Πρωτότυπα του νέου Audi e-tron «ζωντανά» στους δρόμους της Γενεύης

Η γερμανική εταιρεία θα… περιφέρει στους δρόμους της Γενεύης το προσεχές διήμερο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του νέου e-tron καλώντας όσους τα εντοπίσουν να τα αποθανατίσουν και εν συνεχεία να αναρτήσουν το σχετικό φωτογραφικό υλικό στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Όπως προ ολίγου ανακοίνωσε η ίδια η Audi, αυτή τη στιγμή πάνω από 250 καμουφλαρισμένα αντίτυπα του ηλεκτρικού etron βρίσκονται «διάσπαρτα» σε δημόσιους ανά τον κόσμο δρόμους πραγματοποιώντας τις καθιερωμένες δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου που θα δούμε να μπαίνει στη γραμμή παραγωγής το 2019. Με αφορμή την παρουσία του νέου ηλεκτρικού SUV στο περίπτερο της γερμανικής εταιρείας στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Audi πήρε την απόφαση να «περιφέρει» στους κοσμοπολίτικους δρόμους της μερικά από αυτά σε μια προφανή προσπάθεια των Γερμανών να κερδίσουν -τι άλλο;- την απαραίτητη για τις περιστάσεις δημοσιότητα.

Μάλιστα, η γερμανική εταιρεία καλεί το κοινό που θα εντοπίσει τα εν λόγω οχήματα να τα αποθανατίσει αναρτώντας εν συνεχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχετικό υλικό με τη συνοδεία του hahstag #etron. Οι καλύτερες δε φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν στον ιστότοπο www.e-tron.audi ο οποίος είναι ειδικά αφιερωμένος στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας.

Ιδού μάλιστα το… ωράριο αλλά και το ακριβές δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν τα πρωτότυπα μοντέλα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ