top icon
Επικαιρότητα

Range Rover Reborn: Αποκαθιστώντας ένα θρύλο

Η Land Rover Classic επαναφέρει στη ζωή ένα μοναδικό αντίτυπο του εμβληματικού off road μοντέλου της.

Η διάσημη βρετανική εταιρεία, μέσω της θυγατρικής της, Land Rover Classic, επιδίδεται εδώ και πολλά χρόνια στη μερική ή και ολική αποκατάσταση πεπαλαιωμένων off road μοντέλων της. Ανάμεσα στις… συνηθισμένες και όχι μόνο δραστηριότητές της, είναι και το φιλόδοξο πρόγραμμα με την επωνυμία «Range Rover Reborn», το οποίο εκπονήθηκε προκειμένου να επανέλθουν στη ζωή, αλλά και στην αρχική, φυσικά, μορφή τους, δέκα μόλις αντίτυπα του μοναδικών Range Rover της δεκαετίας του '70.

Το εικονιζόμενο δε, είναι το πρώτο δείγμα γραφής της όλης προσπάθειας που βασίζεται, ειδικά για την περίσταση, στη 2πορτη εκδοχή του μοντέλου, η οποία κατασκευάστηκε το 1978.

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου βρίσκεται ένας V8 κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 3,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 132 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. και ροπή 251 Nm στις 2.500 σ.α.λ. Συνδυάζεται δε με χειροκίνητο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων μεταφέροντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Οι ιθύνοντες της Land Rover Classic πωλούν στο Ηνωμένο Βασίλειο το συγκεκριμένο αντίτυπο στην τιμή των 135.000 στερλινών._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ