top icon
Επικαιρότητα

Renegade 4xe και Compass 4xe – η τεχνολογία Plug-in Hybrid με τη ματιά της Jeep

Τα Renegade 4xe και Compass 4xe αποτελούν τα πρώτα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Jeep για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Με την τεχνολογία Plug-in Hybrid 4xe ξεκινά η «πράσινη» εξέλιξη της Jeep. Τα νέα Jeep 4xe έχουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, χάρη στην μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh και τον ηλεκτροκινητήρα των 60 ίππων που εξασφαλίζουν αυτονομία 50 χλμ. χωρίς τη χρήση του θερμικού κινητήρα. Και τα δύο μοντέλα είναι 100% αυθεντικά Jeep, χάρη στο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που εξασφαλίζει την κίνηση και στα πιο ακραία εδάφη.

Jeep

Το σύστημα 4xe προσφέρει υψηλή απόδοση (ως 240 ίππους), οδηγική ευχαρίστηση (τελική ταχύτητα 130 χλμ./ώρα με ηλεκτρική κίνηση και 200 χλμ./ώρα σε υβριδική κίνηση), οικονομία καυσίμου (περίπου 2λίτρα/100χλμ. σε υβριδική κίνηση) και φιλικότητα προς το περιβάλλον (λιγότερο από 50γρμ./χλμ. CO2 σε υβριδική κίνηση). Παράλληλα, μια σειρά υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν από το τμήμα e-Mobility της FCA θα προσφέρουν μια ακόμα πιο εύκολη, πρακτική και αποδοτική κίνηση σε καθημερινό επίπεδο.

Jeep

Τα Renegade 4xe και Compass 4xe θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Limited, S και Trailhawk) σε δύο επίπεδα ισχύος (190 ή 240 ίππους) και έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας και φόρτισης, όπως το easyWallbox. Τα δύο μοντέλα με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ και εκπομπές CO2 κάτω από 50 γρμ./χλμ. θα απαλλάσσονται από την καταβολή φόρου χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ