top icon
Επικαιρότητα

Skoda Octavia – καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο στα βραβεία «Wοmen’s World Car Of The Year 2021»

Η Skoda Octavia κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Οικογενειακό Αυτοκίνητο» στα βραβεία Women’s World Car of the Year 2021.

Είναι η πρώτη νίκη για τη Skoda, στη δεκαετή ιστορία του διεθνούς θεσμού, του οποίου η κριτική επιτροπή αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους. Με τη νίκη του αυτή, το best-seller της Skoda αυτόματα θέτει υποψηφιότητα και για τον γενικό τίτλο, έχοντας να αντιμετωπίσει οκτώ άλλα μοντέλα, νικητές σε αντίστοιχες επιμέρους κατηγορίες του θεσμού.

Η ανακοίνωση του Women’s World Car of the Year θα γίνει στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Ιδρυθείσα το 2009, η Επιτροπή του θεσμού «Women’s World Car of the Year» απαρτίζεται από 50 γυναίκες καταξιωμένες δημοσιογράφους από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι οποίες προέρχονται από πέντε ηπείρους και 38 διαφορετικές χώρες. Aπό τον Δεκέμβριο του 2017 στον θεσμό εκπροσωπείται και η Ελλάδα, από την δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου.


WWCOTY: Οι πρώτοι των κατηγοριών

Η φετινή νέα μεθοδολογία ψηφοφορίας ξεκίνησε με την επιλογή των τριών καλύτερων μοντέλων σε κάθε κατηγορία, πριν τα μέλη του WWCOTY περιορίσουν τις επιλογές στους επιμέρους νικητές.

Best Urban Car Award: Peugeot 208

Best Urban SUV: Peugeot 2008

Best Family Car Award: Skoda Octavia

Best Electric Vehicle: Honda e

Best Luxury Car: Lexus LC 500 Cabrio

Best Performance Car: Ferrari F8 Spider

Best Medium SUV: Land Rover Defender

Best Large SUV: Kia Sorento

Best Pick-Up: Ford F-150

Πηγή: www.womensworldcoty.com

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ