top icon
Επικαιρότητα

Στις 13 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του νέου Kia ProCeed

Μία ακόμα έκδοση του νέου Kia Ceed, με shooting brake για την περίσταση σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και την ονομασία ProCeed, είναι έτοιμη να παρουσιάσει η κορεάτικη εταιρεία σε λίγες μέρες από σήμερα.

Η Kia έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία της… ουράς του νέου ProCeed, που αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου και να διατεθεί στις κατά τόπους αγορές της γηραιάς ηπείρου πριν το πέρας της χρονιάς που διανύουμε. Σχεδιαστικά, η νέα αυτή εκδοχή του Ceed (θυμίζουμε πως παρούσες είναι ήδη οι 5θυρες και στέισον βάγκον εκδόσεις) θα διαθέτει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μοντέλα της shooting brake κατηγορίας αντλώντας έμπνευση από το αντίστοιχο και εντυπωσιάκο στην όψη πρωτότυπο το οποίο η Kia παρουσίασε πέρσι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, το πίσω μέρος του νέου ProCeed κοσμείται από το χαρακτηριστικό φωτεινό φιλέτο που «ενώνει» τα φωτιστικά σώματα, το ευκρινέστατο λογότυπο της ονομασίας του μοντέλου και το χαρακτηριστικό άνοιγμα στο μέσον του προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Kia Ceed, 2006-2018

Όπως και οι 5θυρες εκδόσεις της οικογένειας, έτσι και το νέο ProCeed, θα διαθέτει τη γνώριμη διάταξη αναρτήσεων, με τα γόνατα Μακφέρσον εμπρός και τους πολλαπλούς συνδέσμους πίσω να πρωταγωνιστούν. Την κίνηση αναμένεται να παρέχουν οι επίσης γνώριμοι κινητήρες του κορεατικού ομίλου που είδαμε μεταξύ άλλων και στο ομόσταβλο i30 της Hyundai. Πρόκειται για τον 1.0 T-GDi που αποδίδει 120 ίππους, τον αντίστοιχο 1,4 των 140 ίππων, καθώς και τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα CRDi σε εκδόσεις με 115 ή 136 ίππους. Αργότερα την εμφάνισή του θα κάνει και η έκδοση GT, με τον 2λιτρο κινητήρα τούρμπο που θα την κινεί να αποδίδει ισχύ κοντά στους 200 ίππους._Χ.Α.

Kia ProCeed concept

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ