top icon
Επικαιρότητα

«Συνελήφθη» καμουφλαρισμένη η νέα Mercedes-AMG A45

Προ των πυλών βρίσκεται η κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης A-Class.

Μέσα στο 2017, το μοντέλο «αφετηρίας» της γερμανικής εταιρείας αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη σε ένα εντελώς νέο, το οποίο θα βασίζεται στο δάπεδο MFA. Όπως είναι αναμενόμενο, στην οικογένεια αυτή κυρίαρχος –κυριολεκτικά και μεταφορικά- θα είναι ο ρόλος της έκδοσης Α45, την οποία αναμένεται να… επιμεληθεί η εξειδικευμένη σε αντίστοιχες προτάσεις, AMG.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, σε μια προσπάθεια να προσδώσουν ακόμα πιο απολαυστικά οδικά χαρακτηριστικά, η κορυφαία A45 θα διαθέτει μεγαλύτερα μετατρόχια σε σχέση με την υπάρχουσα, αλλά και διευρυμένο μεταξόνιο, επιλογή που συγχρόνως θα ενισχύσει τη χωροταξική κατανομή στο εσωτερικό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αναφορικά με το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από πλευράς απόδοσης του κινητήρα που θα φιλοξενείται κάτω από το εμπρός καπό. Σίγουρα, πάντως, η Στουτγάρδη αναμένεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στον 2λιτρο κινητήρα της υπάρχουσας γενιάς, ο οποίος θα αποδίδει περί τους 400 ίππους συνεργαζόμενος με το επίσης γνώριμο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων της μάρκας.

Στο… σκοτάδι βρίσκονται όλοι και σε σχέση με την ονομασία που πρόκειται να ακολουθήσουν οι Γερμανοί, καθώς πολύ πιθανό είναι η εν λόγω έκδοση να ονομαστεί, κατά τα πρότυπα των υπολοίπων και κορυφαίων ασφαλώς εκδόσεων της γκάμας, σε Mercedes-AMG A45._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ