top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία BMW Group Hellas – nrg

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φόρτιση του οχήματός τους με τις ανάγκες ρεύματος του σπιτιού τους, η nrg προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη χρήση τoυ ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού BMW ή Μini τους για ένα χρόνο.

To BMW Group Hellas και η nrg στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης προσφέρουν στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών που κατέχουν ηλεκτρικό ή Plug-in υβριδικό μοντέλο της BMW και της Mini τα εξής: δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη χρήση του ηλεκτρικού ή plug-In υβριδικού αυτοκινήτου τους για ένα χρόνο ((1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου), με δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο του Ομίλου Motor Oil, στα πρατήρια Shell και Avin για τον πρώτο χρόνο και 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, προσφέρεται Smart oικιακός φορτιστής με έκπτωση 45%. Σε συνδυασμό με την επίδραση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά και με την έκπτωση της nrg 45%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 1.041 ευρώ.

Ακόμη, χρέωση ημερήσιας και νυχτερινής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση συνέπειας 30%, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή, 3.000 πόντους Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση, ένας πόντος Smart με κάθε ένα ευρώ κατανάλωσης, διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill και δωρεάν συνδρομή nrg Green για παροχή Πράσινου Πιστοποιητικού ενέργειας.

H nrg διαθέτει στους πελάτες της τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων Terra AC wallbox της ΑΒΒ ενώ έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση ταχυφορτιστών Terra 54 High Voltage σε πρατήρια Shell και Avin που μπορούν να φορτίσουν ένα αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του σε 15-20 λεπτά. Η επιλογή των σημείων έχει γίνει έτσι ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Ιονία Οδός). Πηγή: nrg

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ