top icon
Επικαιρότητα

Τα Seat Ibiza και Arona αποκτούν ψηφιακό πίνακα οργάνων

Τα Seat Ibiza και Arona αποκτούν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που είδαμε στα μεγαλύτερα Ateca και Leon ως στοιχείο του προαιρετικού τους εξοπλισμού.

Πρόκειται για το γνωστό Digital Cockpit που έχει για την περίσταση ως σημείο αναφοράς μία «φουλ» ψηφιακή οθόνη με διαγώνιο 10,25 ιντσών, η οποία λειτουργεί στα 75 Hz. Διαθέτει δε τρεις διαφορετικές μορφές απεικόνισης, όλες σε ανάλυση 1.280×480 pixeles, που φέρουν την ονομασία Classic, Digital και Dynamic.

Στην Classic απεικονίζονται τα χαρακτηριστικά, από την αναλογική… εποχή, όργανα, όπως το ταχύμετρο και το στροφόμετρο. Μεταξύ αυτών των δύο ψηφιακών ενδείξεων μπορούν να «εμφανιστούν» επιπλέον δεδομένα, όπως πληροφορίες για την πλοήγηση, τη μουσική, το τηλέφωνο, καθώς και πολλές ακόμα που σχετίζονται με την κατάσταση του οχήματός.

Στην Digital μεγιστοποιεί την η απεικόνιση στις 10,25 ίντσες παρουσιάζοντας λεπτομερείς πληροφορίες χαρτογράφησης για την περιοχή που βρίσκεστε με λεπτομέρειες, για παράδειγμα, για τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης. Ο χάρτης μπορεί να μεγεθυνθεί ή να σμικρυνθεί για να διευκολυνθεί ο προσανατολισμός του οδηγού, ενώ το «παρών» δίνουν και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κινητό σας τηλέφωνο, τα δεδομένα οδήγησης κ.α.

Στην Dynamic παρέχεται βελτιωμένη απεικόνιση σε σημαντικές πληροφορίες, όπως εκείνες που αφορούν στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα lane assist, blind spot detection και front assist._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ