top icon
Επικαιρότητα

Tέλη κυκλοφορίας – παράταση ως τις 26 Φεβρουαρίου

Μεταξύ των μέτρων για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας περιλαμβάνεται η παράταση στην καταβολή τελών κυκλοφορίας έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021, ύστερα από απόφαση των αρμόδιων υπουργείων. Η κίνηση αυτή περιλαμβάνεται στα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας. το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να δώσει χρόνο στους οδηγούς από την μια να εξοικειωθούν με την νέα διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης πινακίδων και από την άλλη να αποφασίσουν αν θα πληρώσουν τα τέλη του 2021 ή αν θα καταθέσουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες τους ώστε να τα αποφύγουν.

Είναι πλέον πολύ πιθανό να δοθεί στους οδηγούς η δυνατότητα μιας ακόμη επιλογής: να καταθέσουν τώρα ηλεκτρονικά τις πινακίδες αλλά να γνωρίζουν ότι θα μπορούν να τις πάρουν πίσω ύστερα από ένα χρονικό διάστημα, πληρώνοντας όχι το σύνολο των τελών κυκλοφορίας αλλά μια αναλογία. Στην πραγματικότητα, υιοθέτηση αυτής της πρότασης θα δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων στους οδηγούς οι οποίοι από το τέλος της χρονιάς θα γνωρίζουν ότι σε περίπτωση κατάθεσης της πινακίδας, θα μπορούν να τις πάρουν πίσω όποτε θέλουν και πληρώνοντας μόνο αυτό που αναλογεί.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ