top icon
Επικαιρότητα

Την 1η Μαρτίου η ανακοίνωση του νικητή του «The Car of The Year 2021»

Ο νικητής του θεσμού για το 2021 θα ανακοινωθεί μέσω livestream μετάδοσης από την πόλη της Γενεύης την 1η Μαρτίου.

Ο τίτλος «The Car of the Year», ο οποίος απονέμεται από το 1964, συνθέτει το πιο διάσημο και πολυπόθητο βραβείο στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με μία κριτική επιτροπή 59 μελών αποτελούμενη από δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου από 22 χώρες να επιλέγει κάθε χρόνο τον νικητή μέσα από μία short list επτά μοντέλων που έχουν φτάσει στον τελικό γύρο.

Οι φετινοί φιναλίστ είναι -με αλφαβητική σειρά- τα Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris και Volkswagen ID.3. Φέτος, η ανακοίνωση του αποτελέσματος διεξάγεται, ελέω πανδημίας, κάτω από ειδικές περιστάσεις, και έτσι, αντί της συνηθισμένης τελετής που θα διεξάγονταν υπό κανονικές συνθήκες στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (Geneva International Motor Show – GIMS), η τελική ψηφοφορία των εκλεκτόρων καθώς φυσικά και η αναγγελία του νικητή θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω της σελίδας www.gims.swiss, όπως ακριβώς συνέβη και το 2020.

COTY 2021

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η τελετή και η παρουσίαση των βραβείων θα φιλοξενηθούν ξανά φέτος  στη Γενεύη», δήλωσε ο Πρόεδρος του «The Car of the Year», Frank Janssen. «Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη συνεργασία μας με την GIMS. Σε δύσκολες στιγμές είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνουμε μαζί. Επειδή η μορφή μιας μετάδοσης μόνο μέσω διαδικτύου είναι επίσης μια ευκαιρία, μας δίνει εντελώς νέες δυνατότητες στην παρουσίαση των επτά φιναλίστ. Ανυπομονώ να πάω στη Γενεύη και να επιλέξω «Το αυτοκίνητο της χρονιάς 2021. Για το 2022 θέλουμε να κάνουμε μια ζωντανή εκδήλωση στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δέκατη φορά από το 2012, η ομάδα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι αυτή που θα διοργανώσει την τελετή ψηφοφορίας για το πιο πολυπόθητο βραβείο, μαζί με την κριτική επιτροπή.

Την χώρα μας στο θεσμό εκπροσωπεί από φέτος η αρχισυντάκτης του περιοδικού 4Τροχοί, Ελένη Ξενάκη, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ