top icon
Επικαιρότητα

Το αφεντικό της Audi Sport «μετακομίζει» στη Bugatti

Η Audi συνεχίζει τις διαρθρωτικές αλλαγές στελεχών στους κόλπους της, με τον Stephen Winkelmann να είναι έτοιμος να καταλάβει τη θέση του Προέδρου στην Bugatti.

Μετά την αντικατάσταση του οικονομικού της διευθυντή, Axel Strotbek, του επικεφαλής παραγωγής, Hubert Waltl, αλλά και του υπευθύνου του τμήματος διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, Thomas Sigi, η Audi φαίνεται πως θα συνεχίσει τις ανακατατάξεις στην ηγετική της ομάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του διεθνούς Τύπου, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Lamborghini και επικεφαλής εδώ και 18 περίπου μήνες της Audi Sport, Stephen Winkelmann, αναμένεται να καταλάβει τη θέση του Προέδρου στην ομόσταβλη Bugatti παραλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας από τον 59χρονο σήμερα Wolfgang Durheimer, ο οποίος προσωρινά διατηρεί τη θέση του Προέδρου στην Bentley.

Τη θέση του Stephen Winkelmann, ο οποίος… πρόλαβε στο τιμόνι της Audi Sport να επιβλέψει την εξέλιξη μοντέλων, όπως το R8 Spyder και το RS5 Coupe, θα αναλάβει ο Michael-Julius Renz, ο οποίος κατέχει από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της Audi στην Κίνα. Βέβαιο θεωρείται πως ο Winkelmann θα αντικαταστήσει στο εγγύς μέλλον τον Durheimer και στο ανώτατο διοικητικό αξίωμα της βρετανικής Bentley._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ