top icon
Επικαιρότητα

Tο Ιcona Nucleus concept στη Γενεύη

Η ιταλική εταιρία σχεδιασμού Icona, πιο γνωστή για το supercar Vulcano, θα παρουσιάσει μια νέα ιδέα στη Γενεύη, η οποία ονομάζεται Nucleus και κατά τους δημιουργούς της είναι το απόλυτα αυτόνομο όχημα (επίπεδο 5).

Tο Ιcona Nucleus concept δεν διαθέτει καθόλου τιμόνι, πεντάλ και κάθισμα για οδήγηση, αφού δεν τα χρειάζεται. Στο σαλόνι του μπορούν να βολευτούν με όλες τους τις ανέσεις έξι άτομα, με ένα μικρό τραπέζι ανάμεσά τους, ενώ τα καθίσματα μπορούν να μετατραπούν και σε μικρό καναπέ. Είναι ουσιαστικά ένας κινητός χώρος διαβίωσης, αναφέρει η εταιρεία στο επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε γι αυτό. Το όχημα προσφέρει στους επιβάτες του εκπληκτική θέα προς τα έξω, χάρη σε μια εξαιρετικά μεγάλη γυάλινη επιφάνεια, ενώ εντυπωσιάζουν οι τεράστιοι τροχοί των 26 ιντσών. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 5,5 μέτρα, το πλάτος του ανέρχεται στα 2,12 μέτρα, ενώ το ύψος του φτάνει τα 1,75 μέτρα.

Η Icona δεν ορίζει αν ή πότε το Nucleus θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές ή πόσο μπορεί να κοστίζει. Επίσης, δεν δίνει κανένα στοιχείο για την κινητήρια μονάδα του. Όλα αυτά βέβαια είναι εξηγήσιμα, αφού κατά συντριπτική πιθανότητα το Nucleus θα παραμείνει για πάντα ένα concept.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ