top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Ford Puma υποδέχεται το φετινό Halloween

Οι εργαζόμενοι της Ford στο Essex της Μεγάλης Βρετανίας ανακαλύπτουν με έκπληξη, μια ανατριχιαστική φιγούρα κρυμμένη στο ευρύχωρο MegaBox ενός Ford Puma.

Θέλοντας να γιορτάσει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο το φετινό Halloween, η Ford αποφάσισε να τοποθετήσει ένα μικρό «φαντασματάκι» στο MegaBox, στο χώρο αποσκευών του νέου Puma, εκμεταλλευόμενη την έμφυτη περιέργεια των εργαζομένων της για το νέο και καινοτόμο σε κάθε του πτυχή crossover μοντέλο. Το προσωπικό της Ford αδημονούσε να μάθει τα πάντα για το νέο Puma,οπότε όταν ένα από αυτά τοποθετήθηκε στο φουαγιέ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Essex, τα ανυποψίαστα… θύματα δεν έχασαν την ευκαιρία για μία εξονυχιστική εξέτασή του. Όμως, με αφορμή το φετινό Halloween, οι πιο περίεργοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία αναπάντεχη έκπληξη την ώρα που «εξερευνούσαν» το μοναδικό MegaBox.


Κρυφές κάμερες στήθηκαν και συνέλαβαν τις αντιδράσεις τρόμου! Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/t6nCrsgoTjA


Το καινοτόμο MegaBox του Puma δημιουργήθηκε όχι μόνο για να ικανοποιεί αλλά και για να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών από ένα πρακτικό χώρο αποσκευών εξασφαλίζοντας ένα βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων. Με πλάτος 763 mm, μήκος 752 mm και βάθος 305 mm, το MegaBox είναι ιδανικό για τη μεταφορά μη σταθερών αντικειμένων με ύψος που φτάνει έως και τα 115 cm – όπως φυτά εσωτερικού χώρου, για παράδειγμα – σε όρθια θέση. Εναλλακτικά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί εύκολα να μεταφέρει κανείς βρώμικο σπορ εξοπλισμό ή λασπωμένες γαλότσες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με τη συνθετική επένδυση του MegaBox και την τάπα αποστράγγισης του νερού στο κάτω τμήμα να διευκολύνουν το πλύσιμό τους.

Ford Puma

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το πάτωμα του χώρου αποσκευών του Puma ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι σε διάφορα ύψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις φόρτωσης: Στη χαμηλότερη θέση, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα, με το MegaBox εκτός κοινής θέας. Στην ψηλότερη θέση, αυξάνεται ο υποδαπέδιος χώρος και δημιουργείται ένα πάτωμα στο ίδιο επίπεδο με την αναδιπλωμένη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Το κάλυμμα του πατώματος αφαιρείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια κάθετα. πάνω στην πλάτη της δεύτερης σειράς καθισμάτων, προσφέροντας χωρητικότητα 456 λίτρα. Για λόγους αντοχής και δύναμης, το προσαρμοζόμενο πάτωμα του χώρου αποσκευών του νέου Ford Puma υιοθετεί κυψελοειδή δομή εμπνευσμένη από την εξαγωγική δομή των εξαρτημάτων υψηλής αντοχής που χρησιμοποιούνται σε αεριωθούμενα αεροπλάνα και supercars._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ