top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Honda Sports EV Concept στην Έκθεση του Τόκιο

Η ιαπωνική εταιρεία θα αποκαλύψει στα τέλη του επόμενου μήνα ένα σπορ πρωτότυπο, που θα κινείται, όπως μαρτυρά και η ονομασία του, από έναν ηλεκτροκινητήρα.

 Οι ιαπωνικές εταιρείες αναμένεται να δώσουν το δικό τους… ρεσιτάλ οικολογικής συνείδησης παρουσιάζοντας στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο μια πλειάδα ηλεκτρικών πρωτοτύπων. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το Sports EV Concept της Honda, μια μικρή γεύση του οποίου μπορείτε και εσείς να πάρετε σήμερα με την αρωγή της teaser φωτογραφίες που σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Προς το παρόν, η Honda δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία περιοριζόμενη απλώς σε αναφορές, όπως είναι ο «φιλικός σχεδιασμός» του πρωτοτύπου, αλλά και η σχέση του με το Urban EV που είδαμε στις αρχές περίπου του μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούτης. Επίσης, το επιτελείο των Ιαπώνων αναφέρει στη σχετική, πλην όμως, λιτή ανακοίνωσή του πως το Sports EV Concept θα εφοδιάζεται με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Πρεμιέρα στην 45η Διεθνή Έκθεση του Τόκιο θα κάνει και μια νεότερη εκδοχή του πρωτοτύπου NeuV που είδαμε στο Λ. Βέγκας στα πλαίσια της CES 2017._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ