top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Mini Electric ρυμουλκεί ένα Boeing 777F [+video]

Ένα promo βίντεο του επερχόμενου μέσα στο 2019 Mini Electric έρχεται να αναδείξει την ισχύ του βρετανικού EV – και ειδικότερα την ικανότητα ρυμούλκησής του.

To νέο, ηλεκτρικό Mini, ή αλλιώς, το Mini SE, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, θα μπει στη γραμμή παραγωγής της βρετανικής εταιρείας στο εργοστάσιό της που βρίσκεται στην Οξφόρδη τον προσεχή κιόλας Νοέμβριο. Το αυτοκίνητο, όπως είναι ήδη γνωστό, βασίζεται στην 3θυρη έκδοση του Mini, συνδυάζοντας την οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων με την «χαρακτηριστική αίσθηση go-kart του μοντέλου, την κορυφαία ποιότητα και τον εκφραστικό σχεδιασμό». Έτσι, μετά το BMW i3, το Mini SE θα είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο στους κόλπους του BMW Group.

Σε μια προσπάθεια να αναδείξουν την άγνωστη μέχρι τώρα ισχύ, και ειδικοτερα την ελκτική  ικανότητα του πρώτου EV μοντέλου στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας, οι ιθύνοντες της, σε συνεργασία με τους Γερμανούς συναδελφους τους από την BMW και την Lufthansa Cargo, κινηματογράφησαν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του νέου Mini SE να ρυμουλκεί στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ένα Boeing 777F  – ένα αεροσκάφος με καθαρό βάρος άνω των 150 τόνων.

Ιδού και τα σχετικά πειστήρια._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ